fbpx
Ontbijt

Ook dat is mogelijk bij ons. Je kunt kiezen uit de lekkerste koffies, verse croissants, yoghurt met homemade Granola, een gebakken eitje en verse jus d’orange.

  1. Basic: € 5,00 pp.
  2. Extra: € 7,50 pp.
  3. Royaal: € 10,00 pp.

Het ontbijt bestaat onder meer uit de volgende producten: verse jus, croissants uit de oven, yoghurt met homemade granola en vers fruit. Er wordt goede kwaliteit koffie en thee bij geserveerd.

Order & Pickup

Alles van de kaart kun je ook meenemen of bestellen.

Je kunt bellen of een whatsapp bericht sturen naar mob. 06 1877 4600 om je bestelling door te geven. Hierbij kan je ook een gewenst tijdstip van afhalen doorgeven.

Een lunchbestelling whatsappen kan op de dag zelf van 8:30u tot 11:30 uur.

Lunch

Figee Cafe maakt verse en gevarieerde lunches.
Heb je weinig tijd, bel of app ons jouw bestelling door zodat het klaarstaat.

We hebben een groot aanbod aan broodjes en bijna iedere dag maakt de lunchkok wisselende specials. Variërend van pompoen-wortelsoep met kokos en Feta tot aan rijkgevulde salades met o.a. quinoa en avocado.

De echte hardlopers zijn het broodje bal, de tonijnsalade uit eigen keuken en de tosti pulled chicken met kaas en milde sambalmayo. Tijdens de wintermaanden staat de tosti Pastrami met zuurkool en kaas op de kaart. En voor de zoete trek bakken wij iedere dag bananencake of wat anders lekkers.

  1. Basic: € 10,00 pp.
  2. Extra: € 12,50 pp.
  3. Royaal: €16,50 pp.

De lunch bestaat onder meer uit huisgemaakte soepen, speciale tosti’s en klassieke sandwiches met bijvoorbeeld tonijnsalade. Maar ook maaltijdsalades en broodje zelfgemaakte gehaktbal.

Arrange
menten

Figee Café bevindt zich midden in een bedrijventerrein en dus afgestemd op de wensen van de zakelijke bezoeker.

Het aanbod is vers, gevarieerd en wordt snel geserveerd. Daarnaast heeft het Café beschikking over een aantal vergaderruimtes en flexplekken. Neem voor het reserveren hiervan contact op met Figee Café of met De Bakkerij.

Qua arrangementen zijn er uitgebreide mogelijkheden op het gebied van koffie, ontbijt, lunch en borrel. Bij een groep van 20 personen of meer is diner ook mogelijk. De arrangementen zijn onderverdeeld in een aantal varianten:

  1. Basic
  2. Extra
  3. Royaal

Uiteraard is het mogelijk om op basis van specifieke wensen hiervan af te wijken.

contact

Figee Café

Tel. 06 18774600
info@figeecafe.nl

Openingstijden:
ma t/m do van 9.00 tot 15.00
vrij van 10.00 tot 15.00
zaterdag en zondag gesloten