fbpx

‘T GELIEFDE FIGEE CAFE
Goede koffie uitgebreide lunchmogelijkheden en verschillende soorten borrelarrangementen is waar Figee Café in de Waarderpolder voor staat. Lekker en gezond! Op een bijzondere plek. En met mooi weer op het grote terras aan het water. Figee is ook een hele gave locatie voor borrels / partijen. Neem voor info hierover contact op met 06 1877 4600.

Het Figee Café bevindt zich in een loods: bedrijfsverzamelgebouw De BakkeRij. Alles dat op het menu staat kan je ook meenemen (En lunches voor groepen bezorgen we ook). Ook verzorgen we dagelijks lunch voor bedrijven en bieden we verrassende arrangementen voor vergaderingen of grotere groepen. Het mag natuurlijk nooit gaan vervelen. Daarom hebben we iedere week een heel menu aan nieuwe opties. Zie onderstaand het menu van deze week.

lunchspecials 15 – 19 april

 

BEDRIJFSLUNCH
Ook helpen we bedrijven hun lunch tot een feestelijk moment te maken. Een gezonde een gezellige lunch doet een bedrijf gewoon goed. Met een breed aanbod van sappen, salades, soepen, broodjes en lekkere snacks proberen wij je werknemers gezond en gemotiveerd te houden.

contact

Figee Café

Tel. 06 18774600
info@figeecafe.nl

Openingstijden:
ma t/m do van 9.00 tot 15.00
vrij van 10.00 tot 15.00
zaterdag en zondag gesloten